reiki cursus

Reiki Centrum Utrecht organiseert ook Reiki cursussen.

reiki 1
Een reiki 1 klas bestaat uit 4 dagdelen. Ieder dagdeel ontvang je een inwijding waarbij het contact met de Bron wordt geactiveerd en de energie weer vrij kan gaan stromen. Je leert hoe je jezelf en anderen kan behandelen. We gaan veel oefenen en ervaren. Deze dagen ontvang je een enorme reiki boost. De start van een periode van verdere zelfheling en zelfontwikkeling, zeker doordat je jezelf vanaf nu iedere dag een reikibehandeling kan geven. Een waardevol en krachtig geschenk voor jezelf. Na 2 maanden volgt er een terugkom moment om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Na de cursus kan je deelnemen aan de diverse reiki behandelcirkels die bij Reiki Centrum Utrecht worden georganiseerd.

reiki 2
Wanneer je na verloop van tijd een ja voelt om je reikibeoefening verder te verdiepen, kan je een reiki 2 klas volgen. Deze bestaat uit 3 dagdelen waarin je 3 symbolen leert en hoe je deze met reiki kan gebruiken om op iedere mogelijke situatie heling te brengen. Er bestaat daarin geen beperking meer van tijd of afstand. Je ontvangt ook hier een inwijding om de reiki stroom en de symbolen te bekrachtigen. Na de reiki klas nemen we uitgebreid de tijd om gedurende een aantal weken afstandsbehandelingen onderling uit te wisselen als ondersteuning van het proces van heling dat met de reiki klas in gang wordt gezet en om deze behandelingen je goed eigen te kunnen maken. Na 2 maanden volgt er een terugkom moment.

Reiki 2 is voor iedereen die is ingewijd in reiki 1 en de tijd heeft genomen om de effecten van de reiki 1 klas te laten indalen en integreren. Ik ben er geen voorstander van om deze klassen kort na elkaar te volgen. Een reiki klas zet van alles in werking aan heling en werkt, zeker in combinatie met een regelmatige zelfbehandeling, nog lange tijd na. Het is aan te raden dat proces de tijd te geven en vertrouwd te raken met de zelfbehandeling.

Voel je vrij om contact op te nemen als je meer informatie wenst over de reiki klassen.