wat is healing
Healing, ook wel Aurahealing genoemd, is een vorm van helen van een persoon door middel van heling van het energieveld van die persoon.

Ik werk volgens de AuraTouch® methode. Een diepe vorm van healing waarbij het auraveld en de chakra’s in hun oorspronkelijke natuurlijke staat worden teruggebracht, vrij van verstoringen, vastzittende energie, blokkades en/of beschadigingen, die een belemmering kunnen vormen in je dagelijks leven. Als deze basis goed is, gaat de methode nog veel verder. Onder meer worden kleuren hersteld, negatieve energieën verwijderd en verloren zielendelen teruggebracht. AuraTouch® is een georganiseerde, complete en brede vorm van healing. Het is tevens een beschermde methode.

voor wie
Net als Reiki is healing een goede ondersteuning bij lichamelijke en emotionele klachten. Bij ziekte, vermoeidheid, stress, spanningsklachten en/of emotionele klachten brengt healing je weer in balans. Het is tevens een waardevolle aanvulling op reguliere geneeskundige behandelingen.

werkwijze
Er zit een vaste opbouw in de behandelingen. De eerste sessies behandel ik de verschillende lagen van je auraveld en vervolgens je chakra’s. Als de basis goed is komen de overige technieken aan bod.

Voor het werken in je aura neem je plaats op een houten krukje. Voor de overige technieken lig je op een massagetafel. Het is prettig om makkelijk zittende kleding aan te hebben. Een behandeling inclusief nagesprek duurt 1,5 uur.